Hüseyin Yılmaz: Umudumuzu yitirmedik
08 Mayıs 2024 Çarşamba 15:31 Derince

Hüseyin Yılmaz: Umudumuzu yitirmedik

Derince
Kocaelispor’un başarılı file bekçisi Hüseyin Yılmaz, Derince maçı ile ilgili olarak “Geriye düştük ancak umutsuzluk yaşamadık. Allah’a şükür ligde kaldık” dedi.

 

HERKES ÇOK EMEK VERDİ

Sezonun zorlu geçeceğini daha önce ifade ettiğini yineleyen Hüseyin şu ifadelere yer verdi: İlk kez böyle bir maç oynadım. Çok stresliydi. Sezon başında, ilk gün sizinle röportaj yapmıştık. Lig zorlu geçecek demiştim, öyle de oldu. Tüm duyguları yaşadık. Menemen maçında kötü bir yenilgi aldık, hepimizin morali bozuldu. Allah’a şükür kazandık, Allah da yardım etti, mucize oldu. Herkes çok emek verdi, hepsinden Allah razı olsun. Ligde kaldığımız için mutluyuz.

 

HERKES İŞİNİ YAPMALI

Denizli maçında geriye düştük, gollerimiz de kaçınca strese girdik ancak bir umutsuzluk yaşamadık. Son dakikalarda da olsa golü attık ve maçı 2-1 kazandık. Futbolda herkes işini yapmalı. İnegöl takımı da yapması gerekeni yaptı, çıkıp oynadı. Allah herkesin yolunu açık etsin. Benim için sezon iyi geçti. Hatalı goller yedik. Bir laf vardır, iyi kaleci kötü gol yer diye. Iğdır’da böyle bir şanssızlık yaşadım. Menemen maçı da herkes için kötü geçmişti. Sonu iyi bitti çok şükür.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER